ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στον χώρο σας μέσω εταιρείας κούριερ εντός 2 ή 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελία σας ή 3 ως 6 ημέρες σε απομακρυσμένες περιοχές όπως νησιωτικές περιοχές.

Οι Δυσπρόσιτες Περιοχές (ΔΠ) ΔΕΝ παραδίδονται, θα πρέπει ο πελάτης να παραλάβει την παραγγελία του απο το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης Courier!

Εισάγετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και με την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail μας ή έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Έξοδα αποστολής:

 

Αποστολές εντός Αθήνων – Αττικής

Ελάχιστο κόστος αποστολής 4,50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής. 

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 10 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό), για την ζώνη εντός Αθηνών, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές στην Υπόλοιπη Ελλάδα & σε Νησιά

Ελάχιστο κόστος αποστολής 5,50€. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής. 

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 10 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό), για την ζώνη “Υπόλοιπη Ελλάδα & Νησιά”, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές σε Δυσπρόσιτες Περιοχές 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την εύρεση της οικονομικότερης λύσης.

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου αξίας, με βάρος άνω των 10 κιλών (πραγματικό ή ογκομετρικό),  προς ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή, κατόπιν συνεννόησης.
Όταν η παραγγελία αποστέλλεται με πρακτορείο μεταφορών, η παραλαβή γίνεται από την πλησιέστερη, στον Πελάτη, έδρα της μεταφορικής.

Όταν η παραγγελία αποστέλλεται με πρακτορείο μεταφορών, η παραλαβή γίνεται από την πλησιέστερη, στον Πελάτη, έδρα της μεταφορικής.

Start typing and press Enter to search